„Mindenkinek ajànlom,a kicsiknek hatalmas èlmèny,a felnőtteknek kikapcsolódàs.Sok felfedezni való van,jàtèkok,közben programok pl buborèkfújàs,csacsigolàs,àllatsimogató.A hely törtènete is olvasható.A tulajdonosok nagyon kedvesek,vendègszeretők,helyben van büfè,mosdó. Egy egèsz napot el lehet ott tölteni.”

Vajda viola

Sok jót olvastam a helyről, ezért gondoltuk, mi is a szüleimmel, hugommal és a másfél éves kisfiammal, hogy útra kelünk és megnézzük. Nem csalódtunk, nagyon kedves volt a hölgy, aki ott volt, a hely tényleg nyugalmat áraszt, miközben a kisgyerekek játszanak körülöttünk. 3 órát töltöttünk ott, de nagyon hamar elröppent. Köszönjük szépen, még biztos visszatérünk😊

Kovács Klaudia

Nagyon kedvesek a tulajok. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt tökéletes ez a hely. Mi ma a 19 hónapos illetve a 3 évesünkkel voltunk.

Kellerné Kiss Ágnes

Rengeteg féle népi játék, hangszer is várja a vendégeket a mezítlábas ösvény körül. Még nyuszik és tyúkok is vannak. Kiváló hely a kikapcsolódásra! Napozó-, hinta- és függőágyon is kipihenheti magát az ember.

Forgó Tamás

Igazi gyerekparadicsom, legálisan lehet edényeken nagy zajt csapni, nyuszit simogatni, kukoricát morzsolni… és míg a gyerek „molyol” a rengeteg féle „foglalkoztatóval”, addig a szülők megtehetik az ajánlott öt kört.

H. Judit

Nagyon kedves tulajdonos, mini büfé, hosszú mezítlábas ösvény. Legalább öt kört ajánlott menni mezítláb. A mezítlábas részen kívül sok ötletes játék és 1-2 kisállat is vár gyerekekre. Kajla útlevél pecsételőpont is van itt. Mi nagyon élveztük, mindenkinek ajánlom.

Bubenheimer Felix

Többször látogattunk már el a Talpkalandba a két gyermekemmel. Kisfiamat nehezen lehet kirobbantani a telefonja mellől, de amikor itt vagyunk, eszébe se jut a telefonjához nyúlni. Sőt, a legmegdöbbentőbb számomra, hogy haza se akar menni. Árnyékos, nyugodt, csendes környezet. Itt tényleg minden korosztály megtalálja a maga szórakozását. Nóriék nagyot álmodtak és sikerre is vitték az álmukat. Ehhez természetesen az kell, hogy az ember szívvel-lélekkel csinálja azt, amiben hisz! Sok sikert kívánunk Nektek a továbbiakban is! Geiszler család

Erdélyi Szabina

Vivien Voros: Nagyon hangulatos hely. Nem egyszerűen csak amolyan mászkálj mezítláb körbe-körbe, hanem igazi élménypark rengeteg természetes játszási lehetőséggel kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Gyerekek nélkül is ajánlom, ha csak egy kis nyugalomra…


Tünde Iso: Tökéletes kikapcsolódás tényleg minden korosztálynak. Időutazás a szülőknek, nagyszülőknek pedig értékes élmények átadási lehetősége az unokáknak. Mesében illő fákkal, környezettel. Csodálatos építészeti ritkaság az a pajta. Kívánom, hogy érezzék magukat jól mind a tulajdonosok, mind az odalátogatók!


Virág Kiss: Nagyon szuper hely, minden alkalommal elvarázsol. Engem energiával tölt fel a kert, valami megmagyarázhatatlan nyugalom száll rám. Imádom, hogy rengeteg dolgot hasznosítottak újra. Én is viszek fa játékot legközelebb, amit a gyermek kinőtt. Ha bármire szükségem volt, lábmosó, parkolásban segíteni, a kedves vendéglátóim mindenben a segítségemre voltak! Csak ajánlani tudom annak, aki a természet közelségére vágyik egy autentikus helyen.


Szabina Erdélyi: Többször látogattunk már el a Talpkalandba a két gyermekemmel. Kisfiamat nehezen lehet kirobbantani a telefonja mellől, de amikor itt vagyunk, eszébe se jut a telefonjához nyúlni. Sőt, a legmegdöbbentőbb számomra, hogy haza se akar menni. Árnyékos, nyugodt, csendes környezet. Itt tényleg minden korosztály megtalálja a maga szórakozását. Nóriék nagyot álmodtak és sikerre is vitték az álmukat. Ehhez természetesen az kell, hogy az ember szívvel-lélekkel csinálja azt, amiben hisz! Sok sikert kívánunk Nektek a továbbiakban is! Geiszler család


Jucus Kovácsné Molnár: Fantasztikus hely ❤️ Ha egyszer betérsz, mindig visszavágysz!!! Nem lehet megunni, mindig kitalálnak valami újat, amivel a gyerekek fejleszthetik képességeiket. Számomra a nyugalom szigete, ahol gyermekeim csodásan érzik magukat ❤️ Ha teheted, látogass el és élj a pillanatnak!!! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰


Ákos Radics: Szuper hely kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Itt el lehet vonulni a hétköznapoktól kicsit lelazulni, felfrissülni. A gyerekek imádják, rengeteg mindent próbálhatnak ki a népi játékoktól a szamaragolásig.


Rita Toth: Igazi kis gyöngyszem ez az új kalandpark a Balatonfelvidéken! Sokféle játékkal és az egyedi mezítlábas körmenettel órákig elvoltak a gyerekek, ami nekünk is meglepetés volt 😊 Mindenképp vissza fogunk még menni!


Erika Paluch: Igazi gyerekparadicsom! Feledhetetlen órákat töltöttünk árnyas fák alatt hűsölve, míg a gyerekek kipróbálták a kreatívabbnál kreatívabb ökojátékokat vagy épp nyuszit simogattak, tyúkot kergettek. Van jégkrém, hideg ital, finom kávé! Próbáljátok ki!


Hedvig Forgó: Szuper nagy, igényesen kialakított park. Rengeteg játékkal, pihenő sarkokkal, kellemes zenével, kedves tulajdonosokkal. Köszönjük a lehetőséget! A nyuszik és csirkék pedig extra élményt nyújtanak. 🙂


Viola Vajda: Mindenkinek ajánlom, a kicsiknek hatalmas élmény, a felnőtteknek kikapcsolódás. Sok felfedezni való van, játékok, közben programok pl. buborékfújás, csacsigolás, állatsimogató. A hely története is olvasható. A tulajdonosok nagyon kedvesek, vendégszeretők, helyben van büfé, mosdó. Egy egész napot el lehet ott tölteni.


Gergő Farkas: A nyugalom szigete. Gyerekeknek és felnőtteknek is kiváló kikapcsolódás. Rendkívül kedves, tősgyökeres mencshelyi tulajdonosok.


Tibor Nagy: Családias hangulatú, nagyon aranyos hely, ahol felnőtt és gyerek is kedvére bóklászhat és játszhat. A belépőben benne van a „talpreflexológiai kezelés” 🙂


Csilla Réteginé Leidl: Szuper hely minden korosztálynak! Gyerekek és felnőttek egyaránt találnak kikapcsolódást! Tavaly is, idén is ellátogattunk, ezután is menni fogunk 🙂


Judit Fazekas: Nagyon kellemes a park még ilyen hőségben is, sok lehetőség van kikapcsolódásra. Folyamatosan fejlesztik, szépítgetik, a tulajdonosok.


Edit Forner: Mesebeli park, a legkedvesebb fogadtatással! 😍 Tökéletes kikapcsolódás minden korosztály számára, játszani vagy csak pihenni, hátrahagyni kicsit a hétköznapi dolgokat. Hiánypótló hely!


Boldizsár Péter: Szupeeeeer! Annyira nyugodt, csendes, kedves hely! Egy igazi ékszerdoboz! A mezítlábas út szuper, a lábat is lehet mosni utána. Teljesen felkészültek. Rengeteg gyerekjáték, tollas, ötödö, babakonyha, hal-halászat, pokrócok mindenhol, macis láda! Elképesztő mi mindenre gondoltak!.


Edit Szabó: Nagyon kedves hely! A házigazdák szíve-lelke érezhető rajta. Látszik, hogy van gyerekes tapasztalatuk, mert nagyon sok minden van az udvaron, ami leköti őket. Márpedig az én 2 db gyerekemet nem könnyű leültetni, de itt simán elvoltak 2 órát. Nem mellékesen én is jól éreztem magam, mert olyan játékok is vannak, amivel a nagyobbak is elfoglalhatják magukat. Nagyon szeretem az ilyen helyeket, ahol nem csilli-villi minden, hanem természetközeli, megfogható. Minden zugában van valami felfedeznivaló. Mindenképp visszatérünk, köszönjük!


Ervin Angyal: Imádom ezt a helyet, nagyon barátságos, kicsiknek és nagyoknak egyaránt való, jók a programok, és remélem, sokszor fogok még eljönni ide.😁❤😇 Mindenkinek ajánlom, mert nagyon jó hely!


Laurent Varachaud: Fantasztikus hely gyerekeknek, távol minden elektronikától. Nagyon okos és kreatív módja a gyerekpark létrehozásának. A parkot irányító emberek nagyon barátságosak és kedvesek 🙏 Szuper ötlet az összes helyi és környékbeli termék felhasználásával az alkotáshoz, még tárgyadománnyal is segítettem a díszítést 😊. A 3 gyerekem szerette a helyet, nem tudják abbahagyni, hogy beszéljenek róla. Biztosan visszatér a gyerekekkel.


Yukino Yoshimura: 🌱🪴 Imádom ezt a parkot és mindent, ami vele kapcsolatos! Nem számít, ki Ön, a Talpkaland lehetőséget kínál számunkra, hogy kiszakadjunk a hálózatból, és újra kapcsolatba kerüljünk a természettel. Mindenki számára megvan a hely, ahol a kaland nem ismer határokat! A digitális korban, ahol gyakran a képernyők állnak a középpontban, nagyon élveztem, ahogy a Talpkaland olyan frissítő alternatívát kínál, amely arra ösztönzi a gyerekeket, hogy kapcsolódjanak le az eszközökről, és újra kapcsolódjanak a szabadba. Amikor mindig cipőben sétálsz a városban, ritka az, hogy mezítláb menj, és érezd a természetet és a föld különböző textúráit. 👣 Ha szerencséd van, akár szamárra is ülhetsz! 🫏